Ons Verzekeringskantoor

Verzekeren is een must. Helaas is het niet altijd even leuk en eenvoudig om een goede, passende verzekering te vinden. Hiervoor bent u bij Den Braber & Ram aan het goede adres. Ons kantoor houdt zich al 70 jaar continu bezig met de bemiddeling omtrent verzekeringen. Wij bemiddelen als tussenpersoon tussen u en de verzekeringsmaatschappij waarbij de klant altijd centraal staat.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

In verzekeringsland zijn er tal van soorten verzekeringen. Daarom is het belangrijk een goede inventarisatie te maken wat voor soort verzekering het beste bij u past. Dit zullen wij als eerste met u doen. Vervolgens zullen wij een uitzoeken welke maatschappij het beste bij u wensen past. Door goede contacten met de verzekeringsmaatschappijen kunnen wij vaak een concurrerende aanbieding doen.

 

Overstappen

Wilt u graag overstappen naar ons kantoor? Wij nemen dit graag voor u uit handen. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de verzekeringen bij uw huidige adviseur worden opgezegd en worden overgevoerd naar ons kantoor.

Schade

Mocht er onverhoopt schade ontstaan dan zullen wij onze uiterste best doen om dit optimaal voor u af te wikkelen. Bij Den Braber & Ram werken alleen gediplomeerde mensen die verstand hebben van zaken. Zoals gezegd; de klant staat altijd centraal.